Kontakt oplysninger

Smørumvej 197, 2700 Brønshøj

Tlf. 70707396

mail: klubVIKA@fcbh.dk

Facebook: https://bit.ly/3pSKcjE


Fritidsklubben:

mandag-fredag kl. 12.00 - 18.00


Ungdomsklubben:

mandag-torsdag fra kl. 14.00 – 22.00

Hvem er vi?


Klub VIKA er en Fritids- og ungdomsklub beliggende i Husum. Vi befinder os på to matrikler, Smørumvej 197 hvor alle vores fritidsklubbørn går og på Frederikssundsvej hvor det er børn og unge fra 7 kl. og op til deres 18.år.Hvis dit barn går i 3.klasse på Korsager eller Husum Skole og I skal til at tage stilling til hvor jeres barn skal gå i klub – vil jeres barn altid skulle starte på Smørumvej 197. Hvis man går i 6.klasse, vil man stadig være fritidsklubindmeldt, men have den mulighed i, at kunne bevæge sig frit mellem vores to matrikler.


Da vores medlemmer tilbringer en stor del af deres tid i klubben, og dette betyder at i de år hvor deres voksenidentitet udvikles og formes, så er nogle af vigtigste voksne (ud over forældrene) de ansatte i Klubben. Klub VIKA rummer 15 engagerede og dygtige pædagoger som tager deres opgave alvorligt. 15 forskellige kompetencer som tager udgangspunkt i vores pædagogiske profil –Natur og Bevægelse. Grunden til at vi har valgt natur og bevægelse er, at vi mener vi kan skabe sunde og spændende fællesskaber igennem pædagogiske aktiviteter. Vores mål er, at vores fritidstilbud skal være et fristed, hvor man sammen med børnene og de unge skaber aktiviteter og samværsformer, der fremmer det enkelte barn/ung alsidige udvikling og selvstændighed samt evne til at indgå i et forpligtende fællesskab.


Af forskellige aktiviteter tilbyder Klub VIKA:  Eks. Moutainbike i skoven,  E-sport= sund Gaming, styrketræning, mad fra naturen, faste turdage ud af huset, musik og selvfølgelig bare hygge og afslapning – og altid en voksen til rådighed hvis man skulle have brug for det.Vi glæder os til at hilse på jer.

Copyright @ All Rights Reserved

Godthåbsvej 253 . 2720 Vanløse  . Telefon 70 70 78 35 . E-mail: info@fcbh.dk