Kontaktoplysninger:

Hegnshusene 9A, 2700 Brønshøj.

Tlf. 70707485

Mail: spotlight@fcbh.dk

Facebook: https://bit.ly/2IUtOyK

 

Åbningstider variere efter fritids- og ungdomsklubbernes aktviteter i Spotlight.


Hvem er vi?


Spotlight er et åbent kulturhus for alle fritidscentrets medlemmer, der mødes ved interessen for specifikke aktiviteter. Det kan både være aktiviteter, som vores klubber ikke tilbyder eller kun i mindre omfang. Aktiviteterne er skiftende efter børn og unges interesser, lyst og behov. Ét er fælles for dette; Den pædagogiske tilgang vil være højest prioriteret, for at styrke fællesskab, interesse og relationer.Kulturhuset skal i sin helhed være et fællesskab for udvikling og kreativitet. Huset skal kunne rumme mange forskellige tiltag, tilbud og aktiviteter og skal derfor kunne ses fleksibelt i forhold til, hvad der rør sig og ”trender” hos børn og unge. 

Fleksibilitet skal være nøgleordet!
Spotlight er for alle fritidscenterets medlemmer som har lyst til at prøve et af vores hold, uanset om det er første gang man stifter bekendtskab med emnet eller man bare gerne vil lære mere. Man kan enten tage direkte i Spotlight eller blive kørt fra sin klub, det er op til den respektive klub hvordan dette løses. Alle aktiviteterne er gratis, det eneste det kræver, er at man er meldt ind i en af Fritidscenter Brønshøj-Husum´s klubber.


Huset består af 2 etager med aktivitet på 1. sal og en café i stuen. I caféen vil der blive serveret lidt snack hver dag.

Hør mere om Spotlight i fritidsklubberne eller følge os på facebook: https://bit.ly/2IUtOyK


Copyright @ All Rights Reserved

Godthåbsvej 253 . 2720 Vanløse  . Telefon 70 70 78 35 . E-mail: info@fcbh.dk