Kontaktoplysninger

Fritidsklubben:

Frederikssundsvej 151 + 159, 2700 Brønshøj

Tlf. 70707398

Mail: Porten@fcbh.dk

Facebook: https://bit.ly/2IUoawy


Ungdomsklubben: Tuxensvej 2, 2700 Brønshøj

Klub: 27774825

Mail: Porten@fcbh.dk

Facebook: https://bit.ly/3pTNXpa


Åbningstider

Fritidsklubben:

mandag-fredag kl. 13.00-18.00


Ungdomsklubben:

mandag-torsdag kl. 18.00-22.00

Hvem er vi?


I hjertet af Brønshøj ligger Porten, en fritids- og ungdomsklub, som henvender sig til børn- og unge i alderen 10-18 år.

Porten holder til i 3 forskellige huse, hvor to af husene rummer fritidsklub i dagtimerne og et hus rummer ungdomsklub om aftenen. Hvert hus byder på små som store rum og indeholder massere af muligheder og mange former for aktiviteter. Alle tre huse har udgang til klubbens nye udemiljø, som både byder på skaterbane, fodboldbur, basket og mulighed for hygge og samvær.


Klubbens dagligdag er præget af en bred vifte af aktiviteter hvor omdrejningspunktet er relationer, trivsel og sunde ungdomsværdier. Igennem dagligdagen har vi fokus på, at alle børn og unge har mulighed for at indgå i et fællesskab, uanset skole, alder, køn og etnicitet. Klubben ønsker, at skabe en ungdomskultur som anerkender- og accepterer forskellighed blandt børn, unge og voksne. 


Ud fra behov, ønsker og venskaber tilbyder klubben bl.a.; Syning og design, computer og E-sport, musik og samvær, sport og bevægelse, et sundt måltid, pool og bordtennis, smykkefremstilling og en masse andre kreative muligheder. Klubbens mange former for aktiviteter, er grobund- og udviklende for børns relationer, venskaber, interesser og sociale udvikling.Personalegruppen i Porten er mangfoldig og hver medarbejder besidder forskellige former for kompetencer og interesser. Vi tilstræber, at alle børn- og unge mødes af voksne som er nærværende, tillidsfulde og tryghedsskabende.     


Vi glæder os til at se jer.

Copyright @ All Rights Reserved

Godthåbsvej 253 . 2720 Vanløse  . Telefon 70 70 78 35 . E-mail: info@fcbh.dk