COVID-19

COVID-19 / CORONAINFORMATION 

Kære Børn, unge og forældre


Som følge af regeringens udmelding omkring Corona-virus forbereder vi en organiseret nedlukning af samtlige fritids- og ungdomsklubber i FCBH, med fuld effekt fra mandag d. 16. marts og frem til - Se nedenstående


Vi følger anbefalingen om, at så vidt det er muligt, at samtlige børn og unge bliver hjemme i dag og i morgen fredag. (d. 12.-13. marts.)
Hvad har det af betydning?


Dette er en helt ekstraordinær og svær situation og vi opfordrer til tålmodighed i forhold til hvordan vi kommer til at løse de konkrete opgaver og udfordringer.


Vi er i tæt samsamarbejde med børne- og ungeforvaltningen og så snart vi har nyt vil der løbende komme opdateringer her på hjemmesiden til jer.


Skulle i have spørgsmål er i velkommen til at kontakte os på mail: info@fcbh.dk så vil i blive kontaktet hurtigst muligt.

OPLYSNING


Sundhedsstyrelsen har også lavet en side, hvor man kan få svar på de mest almindelige spørgsmål om coronavirus som du finder her.

OPLYSNING


Du kan finde alle samlede oplysninger om Covid-19 / Corona på denne side.Lukning


Til og med 2. Påskedag

den 13. april.


Ved evt. nødberedskab, læs nedenstående. 

Seneste nyt


Herunder vil der løbende komme nye og relevante oplysninger

14/3/20 Nødberedskab


Klubbernes personale indgår som en del af nødberedskabet, da de opsøgende medarbejdere i denne situation vil have en tryghedsskabende funktion, når skoler og institutioner er lukkede.

FCBH har derfor i de kommende to uger afsat 7 medarbejdere med ude-gående funktion til at varetage dialogen med unge i gadebilledet.


Oplever borgere i den kommende periode utryghedsskabende aktiviteter og- eller forsamlinger kan Du/I kontakte Centerleder Henrik Pallisgaard på mail leder@fcbh.dk

Det er vigtigt at pointere, at de ude-gående medarbejdere varetager en tryghedsskabende funktion og IKKE agerer ift. opgaver, der har politimæssig karakter.

19/3/20 Hvad kan man lave, når man er hjemme?


Skoler og institutioner er lukket. Arbejdspladser sender de ansatte hjem. Over hele landet opfordres folk til at undgå social kontakt. Men hvad skal man så lave? DR.dk har samlet en række tips til dig. 


https://www.dr.dk/nyheder/webfeature/corona-hjemme-aktiviteter

25/3/20 Forlængelse af nedlukning til og med 2. Påskedag den 13. april


Regeringen har nu forlænget lukningen af institutioner og skoler indtil videre frem til og med mandag den 13. april. Ved at lukke er det håbet, at vi kan undgå at smitte hinanden - og undgå at udsætte vores svage og syge for smitte.


Som det ser ud nu, mødes vi først efter påske, men det er vigtigt at holde sig opdateret her på hjemmesiden.


Allerede efter den første uge har I nok oplevet, at det er lang tid for børnene at undvære deres kammerater, og det er lang tid for mange af jer forældre at skulle balancere en hverdag med både hjemmearbejde og børnepasning.


Tak for jeres måde at håndtere det på og for jeres opbakning. Den håber vi fortsat på, nu hvor vi skal holde ud nogle uger endnu.


06/04/20 Uvist genåbningsdato


Kære forældre

 

Vi kender endnu ikke de nationale planer for at genåbne daginstitutioner og skoler. Vi har tidligere meldt ud, at vores institution er lukket til og med mandag den 13. april, men som det ser ud nu, forventer vi ikke at åbne normalt på den anden side af påsken.

 

Indtil andet bliver meldt ud, skal I derfor regne med, at institutionen fortsat er lukket fra tirsdag den 14. april og de efterfølgende dage. 


Hvis der sker ændringer, skriver vi til jer her på hjemmesiden.

 

Rigtig god påske

14/03/20 Nødpasning


Nødpasning er ikke gældende for 10-18 års almen-området hvorfor Fritidscenteret ikke er en del af dette beredskab.


Har man mindre søskende i dagtilbud skal den lokale institutionsleder kontaktes.

19/3/20 Eksamens træning

25/3/20 Pas godt på jeres børn


For mange børn kan det være svært at lære den nye hverdag at kende. Der er nye regler, ikke så mange legekammerater, og så skal man vaske hænder hele tiden.


I kan finde gode råd om legeaftaler og hygiejne her: www.sst.dk/da/Nyheder/2020/Hvordan-skal-man-som-foraeldre-forholde-sig-til-boern-og-legeaftaler_


Corona-virus kan også give anledning til mange spørgsmål hos børnene - spørgsmål, som de ikke selv kan finde svar på. Det kan derfor være en god ide at snakke med jeres børn om deres bekymringer.


På dette link kan I finde gode råd: www.sst.dk/da/Nyheder/2020/Film-til-boern-og-foraeldre-giver-raad-om-at-tale-om-ny-coronavirus


Vi håber, at I alle kommer igennem de kommende uger på bedste vis.

Nyt.

Copyright @ All Rights Reserved

Godthåbsvej 253 . 2720 Vanløse  . Telefon 70 70 78 35 . E-mail: info@fcbh.dk